Mancini: A Cityt érdekli Van Persie

Létrehozva: 2012. március 8. 13:01
Szenzációs szezonja után Roberto Mancini fantáziáját is megmozgatta Robin van Persie, aki lapértesülések szerint a nyáron Samir Nasrit követvea Manchester City felé veheti az irányt. A menedzser kételkedik ebben.


A Premier League góllövőlistáját vezető holland jövőjét sokan megkérdőjelezik az Arsenalnál a Bajnokok Ligájától való újabb korai búcsú és a visszafogott bajnoki szereplés miatt, amely az utóbbi hetekben új lendületet kapott, de mégis nem az aranyat célozza meg, hanem a Tottenham Hotspur szenvedésével a dobogó alsó fokát.

„Minden jó futballista érdeklődésünk tárgyát képezi – jelentette ki a Kékek trénere szerdai sajtótájékoztatóján. – Nincs ebben semmi különös, minden topcsapat szívesen látná manapság soraiban Robin van Persie-t. Jelenleg Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Sergio Agüero és Mario Balotelli mellett ő Európa legjobb csatára."

Az olasz szakember meglepően nyíltan beszélt a támadóról: „Egyszerűen fantasztikusan játszik, de úgy hiszem, az Arsenalnál marad. Ha valaki távozni szeretne, az mindig egy lehetőség számunkra, viszont ha maradni akar, akkor nincs mit tenni. Márpedig Van Persie nem akar továbbállni. Új szerződést fog kapni, mivel az Ágyúsok nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsék. Ha ez mégis megtörténik, a klub óriási kalamajkába keveredik."

Végül szót ejtett a londoniak jövőjéről: „Az  gondolom, az Arsenal bevásárol topjátékosokból a nyáron, egy kitűnő csapat, amely meg akarja nyerni a Premier League-t. Éppen ezért ragaszkodnak foggal-körömmel Van Persie-hez."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu