Manchesteri belháború Fabregasért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 30. 12:38
Mindkét manchesteri alakulat, a United és a City is kivetette a hálóját a Barcelona középpályására, Cesc Fabregasra. Az ára 25 millió font körül mozog.


 

Cesc Fabregashoz nem ragaszkodnak Barcelonában, ami alaposan beindította a manchesteri együttesek fantáziáját, holott a spanyol korábban az Arsenal csapatkapitányi karszalagját viselte.

A 25 millió fontra taksált középpályást David Moyes az Everton menedzsereként kölcsön akarta venni évekkel ezelőtt, ám az Ágyúsok nem engedték el az akkor még csak tehetségként számon tartott játékost.

A szakember, aki július 1-jén átveszi a stafétabotot az Old Traffordon, jócskán meg akarja erősíteni újdonsült csapatát a pálya közepén, a szintén barcás Thiago Álcantara és a PSV-ben szereplő Kevin Strootman neve is felvetődött.

A Manchester Citynél szintén számolnak Fabregasszal, a Málagából napokon belül érkező tréner, Manuel Pellegrini amúgy is elsősorban a spanyol piacról erősítene.

Fabregas a hírek szerint még nem döntötte el, hogy megharcol-e a csapatba kerülésért, vagy új együttesnél próbál szerencsét, a tisztánlátás érdekében mindenképp leül az asztalhoz Tito Vilanova edzővel a közeljövőben.

A katalán játékost 2016-ig köti szerződés a Nou Campba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu