Maloudát kéri a Juve Iaquintáért

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 8. 11:14
Vincenzo Iaquinta ügynöke Londonban tartózkodik, a Tuttosport úgy tudja, egészen pontosan a Stamford Bridge-en, a Chelsea főhadiszállásán látják vendégül. A torinóiak lemondhatnak januárban a világbajnok csatárról, de nem feltétlenül készpénzt kérnek, "beérnék Florent Maloudával".


A torinói sportlap szerint a Chelsea fölött Damoklész kardjaként lebeg a kizárás a nyári átigazolási piacról, a Sportdöntőbíróság ugyan semmissé tette a FIFA korábbi határozatát, de márciusban újabb fejlemények várhatóak az ügyben. Carlo Ancelotti a biztonság kedvéért még idejében erősítene a csapaton, Vincenzo Iaquintát csábítaná Nyugat-Londonba.

Emlékezhetünk, Iaquinta szénája egy éve sem állt túl jól a Juventusnál, akkor a Zenit Szentpétervár volt hajszálra leigazolásától, a játékoson múlt minden, aki végül nem mondott.

A Tuttosport úgy jósol, a konkrét ajánlatra még várni kell, az olasz mester nem venne zsákbamacskát, és megvárná a támadó teljes felépülését.

A Juventus eközben Florent Malouda iránt érdeklődik, s a francia játékos ügynöke nem is zárkózott el a tárgyalásoktól:

"Az üzlet létrejöhet, hiszen Florent ott akar lenni a vébén, meg kell győznie Domenechet és ehhez többet kell játszania."

Ha a Malouda-hadművelet zátonyra futna, abban az esetben Pasquale Foggiát, a Lazio szésőjét vennék kölcsön a Zebrák.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu