Maicon pillanatokra a Real Madridtól?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 26. 18:39
Maicon elhagyja az Intert és csatlakozik a Real Madridhoz. A brazil védő megegyezett a spanyolokkal és négy évre ír alá hozzájuk. Florentino Pérezék évi 6 millió eurós bért adnak a futballistának - írja a La Gazzetta dello Sport.


 

Olybá tűnik, az Inter-Real Madrid-Maicon "édeshármas" lassan "édeskettessé" olvad - és nem a milánóiak kerülnek ki győztesen a történetből. Olasz lapértesülések egyenesen megegyezésről beszélnek, s kongatják a vészharangokat.

Szerintük Maicon már meg is egyezett a blancókkal, s négy évre elkötelezte magát. A királyiak 28 millió eurót és sok-sok bónuszt adtak a védőért, Madridban pedig évente 6 millió eurót keres majd.

A jelenleg jól megérdemelt pihenését töltő futballista 7 milliót szeretett volna zsebre vágni, de ebben az esetben nem volt beleszólása a dolgokba. Mondhatni, örüljön, hogy José Mourinho után mehetett a Real Madridba. 

Antonio Caliendo, a játékos ügynöke még egyeztet egy sort a részletekről, s ha nyélbe ütik az üzletet, az érte és Mario Balotelliért kapott pénzből Rafa Benítez megerősítheti keretét. A liverpooli Javier Mascherano és Dirk Kuyt az első számú jelölt. Massimo Moratti Inter-elnök azonban nem tett le Diego Forlán és Bastian Schweinsteiger megszerzéséről sem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megszólalt Maicon édesapja
Maicon édesapja is "belekeveredett" az Inter jobbhátvédjének átigazolási sagájába, azt szeretné, ha minél hamarabb véget érne a huzavona. Elárulta, fia már döntött, ha rajta múlik, José Mourinho Real Madridjában folytatja....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maicon: Harcolj értem, Mourinho!
Maicon nagyon, de nagyon szeretné, ha követhetné a Real Madridba szeretett edzőjét, José Mourinhót. Az Interrel legutóbb mindent megnyert brazil klasszis szélső hátvéd ezért esdekelve kéri a portugál szakembert, tegyen meg...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli a Manchester Cityé
Olasz sajtóértesülések szerint a Manchester Cityben kezdi az új szezont Mario Balotelli, az Internazionale 19 éves csatártehetsége. Harmincmillió eurót fizetnek érte az angolok, amely összeg a bónuszokkal együtt harmincöt...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu