Magyar támadó a Werder Bremenben!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 3. 21:10
Magyar csatárt igazolt a német futball egyik ékköve, a Werder Bremen! A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő brémai egyesület 2011. június 30-ig szóló szerződést kötött Futács Márkóval. A 18 esztendős támadó legutóbb Franciaországban szerepelt, az AS Nancy utánpótláscsapatában.


Magyar zenész a brémai muzsikosoknál! Futács Márkó óriási lehetőséget kapott az élettől, innentől kezdve csak és kizárólag rajta múlik, tud-e élni vele. Két és fél éves szerződést kötött vele ugyanis a Werder Bremen.

Klaus Allofs ügyvezető – aki 1978 és 1988 között a német nemzeti csapatban 56 mérkőzésen 17 gólt szerzett, s tagja volt az 1980-as Európa-bajnok válogatottnak is – elismerően szólt feltörekvő fiatal honfitársunkról.

A Weser-partiak hivatalos honlapjának azt nyilatkozta, hogy Futács Márkó személyében egy csiszolatlan gyémántot szereztek meg, rengeteg lehetőséget lát az ifjú támadóban.

A legutóbb a francia AS Nancy utánpótláscsapatában pallérozódó 18 éves futballista a napokban kapcsolódik be az edzésmunkába, feltehetően eleinte csak a tartalékok között juthat szóhoz, ha ott bizonyított, a nagcsapat ajtaján is bátran kopogtathat.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu