Madridon belül válthat a Real párosa

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 6. 15:50
Meglepő tranzakció jöhet létre Spanyolországon belül. Arra ugyanis ritkán akadt példa a történelemben, hogy a Real és az Atlético Madrid között játékosmozgás legyen. A Matracosok vezetősége szakítva a hagyományokkal, most a királyi gárda két argentin válogatottját, Fernando Gagót és Gonzalo Higuaínt akarja megszerezni. A két klub illetékesei a Marca szerint már megkezdték a tárgyalásokat a fuballisták átigazolásáról.


Alig néhány óra telt el azóta, hogy hivatalosan is bejelentették, Klaas-Jan Huntelaar távozik a királyi gárdától és az AC Milanban folytatja pályafutását, máris újabb lehetséges távozókról érkeztek hírek.

Az Atlético Madrid nagyszabású terveket szövöget - ahogy minden évad előtt -, és a klub elnöke, Gil Marín szerint ezek megvalósításához elengedhetetlen feltétel a városi rivális két argentin válogatott játékosának a megszerzése. Gonzalo Higuaín és Fernando Gago minden bizonnyal több lehetőséget kapna a Matracosoknál, hiszen a Real nyári nagybevásárlása után kérdéses, mennyi játéklehetőséget kapnának edzőjüktől.

A Marca információi szerint Florentino Perez és Gil Marín már megkezdték a tárgyalásokat a két, egyébként remek kvalitásokkal rendelkező futballista átigazolásáról. 

Gago esetében lenne a legkevésbé meglepő a váltás, hiszen Xabi Alonso érkeztével egy szinte biztosan kezdőjátékost hoztak a nyakára. Higuaínt azonban nem biztos, hogy könnyen elengednék, hiszen Huntelaar távozása új helyzetet teremthet. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu