Madridi újévi fogadalom: nem igazolunk!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 31. 10:47
Jorge Valdano csütörtökön bejelenti, a Real Madrid sem a sérült Pepe helyére, sem más posztra nem igazol – értesült a madridi AS sportlap. A sportigazgató szerint épp elég erős a csapat kerete ahhoz, hogy ne látsszon meg rajta a portugál hátvéd kiesése, és ennek szellemében januárban egyetlen új játékos sem ír alá a Fehér Házban.


 

Amióta Pepe december közepén megsérült a Valencia ellen, és kidőlt az egész szezonra, nincs olyan nap, hogy ne boronálnák össze valamely klasszis hátvédet a Real Madriddal.

Jorge Valdano csütörtökön azonban pontot tehet a találgatások végére, az AS ugyanis úgy értesült, a királyiak sportigazgatója a csapat utolsó edzését maga is megtekinti Valdebebasban, hogy azt követően boldog újévet kívánjon a klubnál dolgozóknak, és bejelentse: januárban senki sem érkezik a klubhoz.

A sportvezető úgy véli, a csapat kerete van olyan erős, hogy ne kelljen új játékossal pótolni Pepét, az Albiol, Garay, Metzelder trió maximálisan el tudja látni azokat a feladatokat, amelyeket ideális esetben a portugál bekkre bíznának.

A spanyol sportsajtó korábban André Santost (Fenerbahce) és David Luizt (Benfica) emlegette potenciális új igazolásként.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu