Luiz le akar lépni a Barcelonához

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 13. 20:32
Az El Mundo Deportivo értesülése szerint David Luiz közölte José Mourinhóval, hogy el akarja hagyni a Chelsea-t a Barcelona kedvéért.


 

A Barcelona egy igazolást még tervez a nyáron, mégpedig a védelem közepét erősítené meg, csakhogy Daniel Agger időközben hűségesküt tett a Liverpoolnak.

A katalánok így mindent egy lapra tesznek fel, és gőzerővel ráálltak David Luizra, aki a hírek szerint tudatta a Chelsea-vel, hogy távozni akar a Stamford Bridge-ről.

Az El Mundo Deportivo hozzáteszi, José Mourinhót valósággal leforrázták a fejlemények, egy héttel a szezonrajt előtt ugyanis már nem szeretne hozzányúlni a kerethez.

A nyár elején pedig még a portugál mester is fontolgatta, hogy átadólistára teszi a bekket, utóbb azonban meggondolta magát, és inkább tesz vele egy próbát.

A Barca eredetileg 25 millió fontot ajánlott a brazilért, pontosan annyit, amennyit a CFC fizetett érte két és fél éve a Benficának, majd 31 millióra emelte a tétet, klubja azonban legalább 43 milliót akar kicsikarni – feltéve, hogy Luiz minden fortélyt latba vet a váltás kicsikarása érdekében.

Válogatott társa, a blaugranákat erősítő Dani Alves örömmel játszana együtt vele a Nou Campban, de elmondta, Mourinho aligha tesz szívességet esküdt ellenségeinek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu