Hiába áll még kapott gól nélkül a katalán szupercsapat a bajnokságban, a 100 százalékos mérlegnek annyi, ráadásul azt sem mondhatják, hogy mindent megtettek volna érte, vagy éppen nem volt szerencséjük.

„Messi eltűnt a pályán, ami döntőrészt a Málaga érdeme – ismerte el az éllovas vezetőedzője a lefújást követő sajtótájékoztatón. – Nyilvánvaló, hogy minél jobban bevonja magát a játékba, annál veszélyesebbek vagyunk. Kulcsfontosságú Messit megtalálni, márpedig ezen a mérkőzésen éppen ez ment a legnehezebben."

A 44 éves szakember hozzátette: „Önkritikát gyakorlunk, de zárt ajtók mögött. Minden játékos nyerni akar, így gondolhatják mi történik, ha nem sikerül. Hosszú a szezon, de máris jó úton haladunk, keressük a megoldásokat és nem a kifogásokat. A játékosaim nem gépek, minden harmadik napon pályára lépnek" – hangsúlyozta.

Douglas csendesen debütált a Barcelonában jobbhátvédként, Enrique szerint hozta az elvárt szintet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Két méterről, üres kapura hagyta ki
Művészet, amit Philipp Hofmann művelt az eheti Kaiserslautern-Union Berlin német másodosztályú meccsen. A hazaiak futballistája ugyanis alig két méterről hagyta ki üres kapura. Szerencséjére csapata 2-0-ra így is nyert....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„CR7 minden Real-csúcsot megdönt majd"
Cristiano Ronaldót éltette a Real Madrid korábbi kiváló csatára, Santillana, miután a portugál mesternégyessel rögtön kilencgólos a spanyol bajnokság ötödik fordulóját követően úgy, hogy egy mérkőzést ki is hagyott....
Tovább a teljes cikkhez »