Lendült Ronaldo lába, tinilány bánta

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 1. 17:47
Egy 17 éves portugál lány feljelentette Cristiano Ronaldót, miután a Real Madrid új labdarúgója kisebb sérülést okozott, amikor bedühödött egy lesifotósra. A tinédzser beszámolója alapján elindult a vizsgálat, a sztár pedig állítja, durva provokáció áll az ügy hátterében.


A kínos eset vasárnap délután történt Lisszabonban, Ronaldo ottani rezidenciájának a közelében. A 17 éves lány a 35 éves fotós, Hugo Martins társaságában már órák óta követte a tavalyi aranylabdást, akit alaposan feldühített, hogy a kettős még akkor sem hagyta abba a „munkát”, amikor édesanyjával társalgott. Az új madridi sztár kipattant kocsijából, odament a paparazzi-duóhoz és berúgta a szélvédőt. Az üvegszilánkok pedig megsértették a lány testét.

A perpatvar után a sértett és társa rendőrt hívott, de Cristiano Ronaldo sem távozott, megvárta a jegyzőkönyv kiállítását.

Szerdán a portugál labdarúgó előadta a saját verzióját is a kellemetlen ügyről. Ronaldo állítása szerint a tapasztalt fotós már napok óta vadászott rá, gyakorlatilag csak joghurton élt, hogy nem hagyjon ki egyetlen fontosnak vélt pillanatot sem.

„A kamera mindig ott volt a kezében, arra várt, hogy történjen már végre valamilyen említésre méltó esemény a jelenlétemben vagy a főszereplésemmel. Valószínűleg frusztrált és csalódott lehetett, hogy nem kapott le semmilyen szenzációt, ezért taktikát változtatott” – mondta a játékos.

Cristiano Ronaldo állítja, a lisszaboni Ritz Hoteltől üldözte a fotós és társa a családi lakhelyig, folyamatosan csattogott a fényképezőgép, a lány pedig mindent videóra vett.

„Édesanyámat annyira felzaklatták, hogy meg kellett állítanom az autónkat. Ekkor sem hagyták abba a fotózást és a filmezést. Arra kértem őket, hogy hagyjanak minket békén. Azzal semmi gondom sincs, ha akkor követnek, amikor egyedül vagyok. De azt azért mégsem hagyom, hogy akkor is üldözzenek, amikor édesanyám is velem van, nem akarom, hogy megbántsák őt” – tette hozzá CR.

A futballista elnézést kért az incidens miatt, mélyen sajnálja, hogy sérülést okozott.

„Biztos, hogy egy hasonló esetben már másként reagálok majd a jövőben” – mondta a klasszis.

Cristiano Ronaldo egyébként azt állítja, az incidensről készített felvételt a fotós azonnal megpróbálta eladni.

„Soha nem egyeznék meg egy olyan esetben, amelyről csak ez juthat az eszembe: zsarolás. Ráadásul a helyszínen nem is láttam sérüléseket a lányon, úgy érzem, egy kis sztorit próbáltak feltupírozni”.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu