Labdarúgás: Tóth Zoltán már jobban van, de egyelőre pihennie kell

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 21. 15:29
A ZTE FC - Paksi FC labdarúgó bajnoki hatvanadik percében nem a szokványos sérülések közbeni, pontosabban utáni "pályaelhagyás" történt a hazaiak középpályásával, Tóth Zoltánnal, hiszen ketten támogattak az oldalvonalon kívülre.


 

"Egy labdát csúsztattam meg a félpályánál, utána éreztem a fájdalmat, hiszen az ellenfél egyik játékosa fejével, vétlenül persze, engem talált el, mely után a földre kerültem. Alaposan megszédültem" - fogalmazott az egerszegiek tatabányai származású játékosa.

A mérkőzés után az öltözőfolyosón keringő hírek szerint a labdarúgó agyrázkódást szenvedett, melynek a vasárnap délelőtti CT-vizsgálat volt hivatott alaposabban utánajárni.

"A vizsgálatokkal komoly gondot nem diagnosztizáltak, hál'Istennek, most pedig fekszem és pihenek. Illetve azért eléggé fáj a fejem, de ezen kívül jól vagyok, köszönöm" - folytatta Tóth Zoltán.

A zalaiak futballistája az orvosokkal konzultálva már otthon pihen, s a következő napokban dől el, mikortól végezhet ismét teljes értékű munkát.

A sajnálatos, de úgy tűnik nem súlyos sérülés éppen azon a mérkőzésen érte a futballistát, melyen ötvenedik alkalommal lépett pályára a zalai kék-fehérek színeiben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu