Középső védőt Mourinhónak!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 18. 18:58
A Real Madrid újdonsült trénere, José Mourinho egy világklasszis középhátvéddel szeretné megerősíteni a gárda néha igencsak ingatag lábakon álló védelmét. A Marca információi szerint a Királyiak a David Luíz, Thiago Silva, Nemanja Vidics, Bruno Alves négyes egyik tagját igazolhatják le a nyáron.


 

A spanyol bajnoki címre és BL-győzelemre pályázó Realnak nagy szüksége lenne a hátsó alakzat megerősítésére ahhoz, hogy mindkét fronton, sőt, a hazai kupában is helyt tudjon állni a következő szezonban.

S bár Maicon szerződtetéséről továbbra sem tett le Florentino Pérez, meglehet, hogy figyelmét mostantól inkább egy középhátvéd leigazolásának fogja szentelni. Főleg úgy, hogy Mourinho írt egy rövidke listát, amely azoknak a játékosoknak a nevét tartalmazza, akiket szívesen látna csapatában.

A "kiválasztottak" között megtalálhatjuk David Luíz, Thiago Silva, Nemanja Vidics, Bruno Alves nevét is. Ezen négyes mindegyik tagja remek választás lenne, hiszen David Luíz és Bruno Alves a portugál bajnokságban, Thiago Silva pedig a bukdácsoló Milannál nyújtott kiemelkedő teljesítményt az idei szezonban, míg a kőkemény Vidics szerződtetésének lehetősége már nem először vetődik fel.

A Blancók egyébként ezen a nyáron Angel Di Maríát valamint Pedro Leónt szerződtették, illetve előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a VfB Stuttgarttal Sami Khedira leigazolásával kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho-show a Realnál
VIDEÓ, KÉPGALÉRIA! Megtartotta első edzését José Mourinho, a Real Madrid futballcsapatának május végén kinevezett vezetőedzője. A BL-győztes tréner tíz plusz nyolc játékossal kezdte meg a felkészülést a sajtó képviselői előtt. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu