Közel a Liverpool csatárához a Marseille

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 15. 19:46
Beleunt a könyörgésbe a Marseille, úgy tűnik, miután kudarcot vallott Amantino Mancini ügyében az Interrel, máris új helyszínen, a Liverpool háza táján érdeklődik, mégpedig Ryan Babel leigazolásáról. A francia egyesület szándékait a német RTL rádió illetve a helyi La Provence is megerősítette.


Fernando Torres utóbbi időben sérülékenysége kiváló lehetőséget nyújtott a holland válogatott számára, hogy bizonyítson Rafael Beníteznek, képes az első csapathoz méltó teljesítményre. Egy-egy villanása volt is a támadónak, de tartósan kiemelkedőt képtelen volt nyújtani tíz meccsen szerzett két góljával.

Mindez önmagában nem is jelentene akkora gondot, csakhogy a napokban Maxi Rodriguez személyében egy potenciális rivális érkezett Liverpoolba, amely egy csapásra felvetette távozásának lehetőségét, annak ellenére, hogy Andrij Voronyin elhagyta a Vörösöket. 

A La Provence egy ideje összekapcsolta nevét a Marseille-jel, de egészen idáig nem vették komolyan a francia együttes érdeklődését. A források további információkkal ezúttal sem szolgáltak, de a játékos igen!

Babel mikroblogjában a következőket osztotta meg rajongóival: „Emberek, szomorú híreim vannak, nem utazok el a Stoke elleni mérkőzésre. A „főnök" (Benítez) kihagyott a keretből. Nem indokolta döntését."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu