Komant csípik az olasz szurkolók

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 20. 16:40
Még az AC Milan sztárját, Alexandre Patót is megelőzte Koman Vladimir a Tuttosport internetes szavazásán, amelyen a legjobb 21 éven aluli játékosra szavazhattak az olasz szurkolók. A brazil játékosnak azért nem kell keseregnie, hiszen a lap által megkérdezett sportújságírók voksai alapján ő vehette át az Aranyifjú-díjat.


A kárpátaljai születésű Koman tehát újabb elismerésben részesült. A korábban a Serie A-ban is bemutatkozott középpályás Bariban és az utánpótlás-válogatottban nyújtott teljesítménye az itáliai fanatikusok figyelmét is felkeltette. Sőt, a szurkolók szerint több, kiváló labdarúgónál is jobban játszott 2009-ben.

Az első helyen az Olympique Lyon bosnyák tehetsége, Miralem Pjanic végzett, míg az ezüstérmes a CSZKA Moszkvát erősítő Alan Dzagojev lett. Koman többek között olyan klasszisokat utasított maga mögé, mint a milánói Alexandre Pato. Igaz, egyelőre még rövid ideig élnek a szavazógombok...

A brazil csatár idei teljesítményét végül a Tuttosport által felkért sportújságírók értékelték igazán, akik megszavazták neki az Aranyifjú-díjat. A zsurnaliszták szerint tehát ő lett a legjobb 21 éven aluli játékos.

A dél-amerikai támadó 223 pontot kapott, míg a mögötte végzett Sztevan Jovetics 156, Bojan Krkics 58 egységgel kellett, hogy beérje.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu