Kit választ a Real: Agüero vagy Villa?

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 28. 09:08
Csak kapkodja a fejét ember a különböző átigazolási pletykákra. Ráadásul még meg sem nyílt a téli játékospiac! Igaz, a Real Madridnál inkább már a jövőt tervezgetik és ezzel együtt össze is írták a nyáron megszerezhető galaktikusok listáját. A Marca információi szerint az első számú kiszemelt nem más, mint a városi rivális Atléticóban szereplő Sergio Agüero. A királyi gárdához közeli lap úgy véli, ha őt nem sikerül megszerezni, akkor jöhet a képbe a már korábban is csábított David Villa. A legextrémebb esetben Wayne Rooneyt veszi célba Florentino Pérez stábja...


Ruud van Nistelrooy szerződése lejár a nyáron, Raúl jövője kérdéses, így a madridiak vezetősége máris azon töri a fejét, kivel tudnák megerősíteni a támadósort. Feltehetjük máshogy is a kérdést: ki lesz a következő galaktikus?

Nos, a Marca szerint Sergio Agüero. A múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy az argentin klasszis a Chelsea-vel kokettál, még ő maga is a Kékek mellett kardoskodott egyik nyilatkozatában. Ám ahogy az lenni szokott, a királyi gárda vezetőségét ez a legkevésbé sem érdekli. A közel 60 millió euróba kerülő támadó megszerzése már csak azért is fontos a Realnak, mert szerintük a dél-amerikai játékos lehet a következő aranylabdás. Kérdés, az Atlético enged-e a városi riválisnak?

Mi van akkor, ha akadékoskodnak a Matracosok? Ebben az esetben kerülhet ismét képbe David Villa. A Valencia Európa-bajnok futballistája már az elmúlt nyáron is közel állt ahhoz, hogy a fővárosiaknál folytassa pályafutását. Az ügylet akkor megbicsaklott, és ezúttal sem lesz zökkenőmentes. Villa kivásárlási ára ugyanis 120 millió euró. 

A spanyol lap felvetett egy olyan lehetőséget, amelynek az előbbieknél is kevesebb esélye van. A Manchester United angol klasszisa, Wayne Rooney megszerzése szinte lehetetlennek látszik, ám nem árt, ha eszünkbe véssük ezt a pletykát is. Még a végén nagy meglepetés éri az embert a nyár folyamán. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu