Kisteleki elbúcsúzott az A-válogatottól

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 2. 17:57
Kisteleki István, aki - mint ismert - az MLSZ múlt szombati rendkívüli közgyűlésén mondott le elnöki posztjáról, kedden délben búcsúebéd keretében találkozott az oroszok elleni szerda esti mérkőzésre készülő válogatottunk játékosaival, az együttes vezetőivel, stábtagjaival.


 


Mind Erwin Koeman szövetségi kapitány, mind a csapatkapitány Juhász Roland hangsúlyozta, hogy az elmúlt két évben a szövetség mindent megtett a felkészülés korszerű, színvonalas körülményeinek megteremtéséért.

„Elég itt körülnézni, hogy kiderüljön, milyen remek lehetőségek között készülhetünk” – fogalmazott Juhász Roland, aki játékostársai nevében is egy Rolex karórával ajándékozta meg Kisteleki Istvánt az mlsz.hu beszámolója szerint.

Szekeres Tamás, mint az MLSZ nemzeti válogatottak osztályának vezetője az összejövetelen adta át Veres Tibornak, a szövetség elnökségének munkáját jelentős mértékben segítő tanácsadó testület irányítójának a Magyar Labdarúgásért Érdemérem arany fokozata elismerést, amit a kitüntetett a múlt szombati közgyűlésen külföldi útja miatt nem tudott átvenni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu