Kisteleki cáfol, nem marad MLSZ-elnök

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 16. 19:33
Bár felmerült, a SportHirado.hu érdeklődésére Kisteleki István elárulta, biztosan nem marad a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. A február végén leköszönő sportvezető azt viszont nem volt hajlandó kommentálni, vajon Csányi Sándor OTP-elnök-vezérigazgató lesz-e az utódja a poszton. Olybá tűnik, az MLSZ-nek néhány hónapig nem lesz első embere.


- A Népszavában megjelent, hogy Kisteleki István utódja Csányi Sándor milliárdos üzletember lehet az MLSZ élén. Igaz ez?

- Nem szeretnék ezzel kapcsolatban semmit sem mondani.

- Az is felmerült, hogy esetleg marad elnök. Ennek van valóságalapja?

- Az információ téves. Február 27-én rendkívüli közgyűlés, ott minden kiderül. 

- Vannak már jelöltek az ön posztjára?

- Jövő szombaton minden kiderül.

- Mit szól ahhoz, hogy egy hetet csúszik az NB I rajtja?

- A halasztást az NB I-es bizottság kérte, így alakult. Minden az időjárástól függ. Mivel anno meteorológiából szigorlatoztam, elmondhatom, szép szakmárol beszélünk, de a kezdés sajnos nem tőlem függ.

- Szerdán dől el, milyen sorrendben és mikor játszik a magyar labdarúgó-válogatott az előtte álló Európa-bajnoki selejtezőkön. Mit gondol, mi lenne a legjobb a számunkra? Előbb az erősebb ellenfelekkel találkozni, vagy a könnyebbeket letudni?

- Nem tudom.

- Kik képviselnek minket az amszterdami egyeztetésen?

- Szekeres Tamás technikai igazgató, Bordás György főtitkár, valamint Erwin Koeman szövetségi kapitány.   

Interregnum
Kisteleki Istvánt 2006. február 27-én választották meg az MLSZ elnökévé. Az elöljáró  december 22-én azt mondta, a következő közgyűlésig marad a posztján, utána azonban már nem lesz elnök. Nos, február 27-e már a nyakunkon, és információink szerint az is előfordulhat, hogy első ember nélkül marad a szövetség. Az a legvalószínűbb, hogy áprilisban lesz csak utód, az átmeneti időszakban pedig egy ad hoc bizottság irányíthat.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu