Kirúgták a Buzsákyt lefejelő edzőt

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 17. 12:32
Immár nem Jim Magilton a Queens Park Rangers vezetőedzője, noha továbbra is vehemensen tagadja, hogy december 7-én lefejelte Buzsáky Ákost a Watford elleni bajnokit követően. A klub vezetősége már meg is találta a pokróc keménységű tréner utódját, aki nem más, mint a nemrég még az élvonalbeli Portsmouth-t irányító és a gyenge bajnoki eredmények miatt menesztett Paul Hart.


A Magilton-Buzsáky affér másfél héten át tartotta lázban a közvéleményt, de mind a mai napig nem alakult ki konszenzus. A magyar válogatott középpályás a 3-1-re elveszített bajnoki után találkozó után ismerkedett meg a tréner fejének „tűrőképességével”, a vehemens támadást csak a csapattársak szerelték le, jobban, mint a Watford futballistáit…

A QPR december 9-én függesztette fel a munkavégzés alól a szakembert, aki mellett kiállt az asszisztens John Gorman is. Ezért a klub akadémiáját irányító két tréner vette át az első csapat irányítását, átmenetileg. Magilton a hatalmas média és szurkolói nyomás ellenére sem ismerte el a durva „fejelés” tényét, de ez sem mentette meg. A klub hivatalos közleménye szerint a belső vizsgálat eredményeként bontották fel a tréner és segítője szerződését.

„A csapat és Jim Magilton személyes érdeke az elvállás. Egyszersmind köszönjük Jim Magilton és John Morgan munkáját, sok sikert kívánunk a folytatáshoz” – szerepel a hivatalos tájékoztatóban.

Az edzőmizéria idején a QPR egy bajnokit játszott, Buzsáky nélkül végzett 2-2-re a feljutásért hajtó West Bromwich Albion vendégeként. A magyar játékos csapata ezzel a 12. helyen áll, mindössze három ponttal marad el a már osztályozót jelentő 6. pozíciót birtokló Swansea-tól.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu