Kimerültségre panaszkodik Ibrahimovic

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 20. 12:53
Gyakran ült az előző szezonban a Barcelona kispadján, nem szerepelt a dél-afrikai világbajnokságon, három hónappal az idényrajt után mégis kimerültségre panaszkodik Zlatan Ibrahimovic, aki többek között az Aranylabdáról is szót ejtett.


„Sokat játszottam eddig az ősszel és fáradtnak érzem magam, csaknem teljesen kimerültem" – nyilakozta egy sajtótájékoztatón a svéd klasszis, utalva Massimiliano Allegri vezetőedző filozófiájára, aki rendre a kezdőbe nevezi és alig-alig hozza le a támadót a pályáról.

Tény, hogy az együttes számára eddig kifizetődő a hórihorgas csatár remeklése (vezetik a Serie A-t, továbbjutásra állnak a BL-ben), aki hat gólnál jár a bajnokságban, míg a Bajnokok Ligájában is háromszor volt eredményes, ám kérdés, hogyan fogja bírni erővel májusig.

„Elnézve a jelenlegi helyzetet, két sérült csatár mellett nincs egyszerű dolgom, ezért külön köszönettel tartozom a svéd kapitánynak, hogy kihagyott a csapatból, így kipihenhettem magam a héten" – folytatta Ibrahimovic.

Bár a terhelés kétségtelenül hatalmas, a skandináv futballista megígérte, hogy továbbra is mindent belead: „Szeretném még néhányszor megnyerni az Év Labdarúgója címet Svédországban, de az Aranylabdáról inkább álmodozzanak a gyerekek, én bizos nem fogok."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu