Kímélő üzemmódban a Chelsea kapusa

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 1. 09:37
Petr Cech, a Chelsea cseh válogatott kapusa úgy próbál segíteni krónikus könyökgondjain, hogy kevesebbet véd a nemzeti csapatban. A műtétet azonban várhatóan így sem kerülheti el.


 

A 30 éves kapus megegyezett a Cseh Labdarúgó Szövetséggel, hogy ezentúl nem játszik a válogatott barátságos mérkőzésein. Szeptemberben derült ki, hogy Petr Cech krónikus könyökbajokkal küzd, egy csontkinövéssel, ami miatt jövő nyáron meg is kellene műteni.

"Remélem, a kímélés segíteni fog, mert évek óta így védek, és eddig nem befolyásolt abban, hogy ilyen magas szinten játszhassak" - idézi a hálóőrt a SkySports, miután bejelentette, nem vesz részt több válogatott barátságos mérkőzésen.

"Remélem, ez így marad az elkövetkező években is. Nem volt más lehetőségem, beszélnem kellett a hazai szövetséggel, mert csak az segíthet, ha nem utazom és nem játszom annyit a válogatottban."

A Chelsea Bajnokok Ligája-címvédőként nehéz szezon elé néz. A rajt mindenesetre jó volt, a csapat jelenleg hat forduló után 16 ponttal vezeti a Premier League tabelláját.

Nemrég mondta le a válogtaottságot Cech londoni csapattársa, a rasszizmussal megvádolt - és tisztázott - John Terry is, aki csalódott az angol szövetségben, és helyzetét tarthatatlannak nevetzte a válogatottban. Ezentúl csak a Chelsea-re kíván koncentrálni. A klub ebből még jól is kijöhet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu