Kiderült, ki a Barca 2012-es célpontja!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 8. 16:37
Döcögősen, nagyon vontatottan halad a katalán klub idei két átigazolási „akciója”: az ingatag anyagi helyzet miatt egyelőre Cesc Fabregas és Alexis Sanchez leigazolását sem sikerült nyélbe ütni. Ehhez képest most kiderült, az FC Barcelona vezetői jövőre 50 millió eurót szánnak egy fiatal labdarúgó megszerzésére, aki egyelőre még más országban pallérozódik és arat egyre nagyobb sikereket.


 

Nem meglepő, hogy a Barca idejében próbál „helyezkedni”, hiszen jövő évi célpontját már Európa szinte összes elitklubjával hírbe hozták. Valószínű, az idén mozdíthatatlannak tűnő klasszisért 2012-ben hatalmas versengés indul.

Az idei Bajnokok Ligája-győztes klub mindent megtenne azért, hogy magához csábítsa a posztján a világ legjobbjai közé tartozó sztárjelöltet. Az már más kérdés, hogy valóban megér-e 50 millió eurót.

Gareth Bale – mert róla van szó – egyelőre még nem teljesen kiforrott játékos, bár erről nyilván más véleménye van Maiconnak és Luciónak. A két brazil sztárvédő ugyanis tavaly ősszel saját bőrén tapasztalhatta meg a BL-ben, milyen az, ha a walesi szélső beindul és kapura tör.

A Tottenham futballista a milánóik elleni két csoportmeccsen robbant be végleg a köztudatba, miután Angliába már régóta elismerték a képességeit.  A nemrég zárult szezonban a PL legjobbjának választották, noha tavasszal azért közel sem olyan kiemelkedő a produkciója. A végén még balszerencse is sújtotta, amikor súlyos bokasérülést szenvedett az akkor még blackpooli, immár liverpooli Charlie Adam kegyetlen belépője után.

Utóbbi eset miatt mostanában nem keringenek a kérők Bale körül, megvárják, miként tért vissza a kényszerpihenőt követően.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu