Két Mourinho összecsapása Moszkvában

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 5. 18:56
Története során először jutna be a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé a CSZKA Moszkva. Az orosz együttes edzője és játékosai ennek megfelelően, optimistán várják az Internazionale elleni elődöntő második felvonását. Hogy arrafelé minden rendben van az önbizalom terén jelzi, Leonyid Szluckij vezetőedzőt szimplán csak az ottani José Mourinhónak nevezik az orosz sajtómunkatársak. Az „igazi" Speciel One szerint nehéz mérkőzés előtt állnak, és bízik csapatában. A sérüléssel küszködő Wesley Sneijder nélkül még keményebb meccs várna rájuk... A találkozót ÉLŐben követhetitek a SportHirado.hu-n!


BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS:
CSZKA MOSZKVA-INTERNAZIONALE - kedd, 18:30-tól Élőben a SportHirado.hu-n!
Luzsnyiki Stadion, Moszkva. 
A várható kezdőcsapatok:
CSZKA: Akinfejev - A. Berezuckij, V. Berezuckij, Ignasevics, Senyikov - Szemberasz, Rahimic - Dzagojev, Honda, Gonzalez - Necid. Vezetőedző: Leonyid Szluckij. 
Inter: Julio César - Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Sneijder - Balotelli, Milito, Eto'o. Vezetőedző: José Mourinho.

Egygólos előnnyel indult keleti túrájára az Inter. Lehetett volna ez a fór nagyobb is, ám a talján csatárok megálltak ennyinél, így most izgulhatnak majd a Luzsnyikiben. José Mourinho máskor oly magabiztos mondatain is érződik a bizonytalanság. 

„Ha nem kapunk gólt, továbbjuthatunk. No, persze, ha betalálunk, még jobbak az esélyeink az elődöntőbe kerülésre. Ha ők találnának be először, akkor borzasztóan nehéz lesz nekünk. De a futball nem a 'ha'- król szól. Nagyon jól játszottunk az első meccsen, de sajnos csak egyszer tudtunk betalálni. Így nagyon kell majd koncentrálnunk idegenben. Bonyolult mérkőzés lesz" - gondolkodott hangosan Mourinho.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Inter, Roma, Milan: még nincs vége!
Úgy tűnik, bírják az iramot az olasz élcsapatok. Mind a három, a bajnoki címre esélyes csapat hozta a kötelezőt a Serie A 32. fordulójának szombat délutáni mérkőzésein. Nem született tehát húsvéti meglepetés, az Inter 3-0-s...
Tovább a teljes cikkhez »

Ezen kívül is van még egy nagy problémája a portugál szakembernek. Egyik legjobb emberét, szervezőjét veszítheti el, ha Wesley Sneijder nem épül fel a keddi mérkőzésig. A holland középpályás a hétfői edzés során, egy Muntarival való összecsapást követően sérült meg és egyelőre kérdéses, hogy pályára léphet-e. 

AZ INTER A BOLOGNA ELLENI 3-0-VAL HANGOLT:

 

A CSZKA a hátrány ellenére óriási önbizalommal készül az olaszok ellen. Történetük során először kerülhetnek be a legrangosabb európai klubtorna négy legjobbja közé, így nem meglepő a bizakodás. 

Na, persze, ha egy „Mourinho" ül az ő kispadjukon is... A goal.com internetes szakportál tudósítója szimplán csak az orosz Mourinhónak nevezte a CSZKA 38 éves mesterét, Leonyid Szluckijt. A szerző szerint kettejük karrierje több ponton is párhuzamba állítható. No, igen a moszkvai edzőre még várat az igazi áttörés. De tudjuk jól, ami késik, nem múlik.

„Megpróbálunk még jobban játszani, mint az első mérkőzésen és megtalálni az Inter védelmének gyenge pontjait" - nyilatkozta Szluckij, aki Jevgenyij Aldonyinra és Milos Kraszicsra se számíthat a visszavágón.

A két csapat eddigi mérlege semmiképpen sem az oroszok javára billenti a mérleget. Az egy héttel ezelőtti meccsel együtt háromszor találkoztak egymással és mindannyiszor az olaszok jöttek ki jobban az összecsapásokból. A 2007-2008-as BL-idényben a csoportkörben kerültek össze, akkor a kék-feketék otthon 4-2-re, idegenben 2-1-re verték a CSZKA-t.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nyert az Inter, de semmi sem dőlt el!
VIDEÓ! Érvényesítette a papírformát szerda este az Internazionale, amely a Herceg, azaz Diego Milito góljával győzte le 1-0-ra az orosz CSZKA Moszkva csapatát a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. Az utolsó félórában...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu