Keretátalakítás jöhet a Barcánál

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 23. 17:50
Nem csak egyik ragyogó tehetségét, Jon Toralt veszítheti el a Barcelona a nyáron, hanem öt sztárjától is jó eséllyel elbúcsúzhat a dolgok jelenlegi állása szerint. Dani Alves és Gabi Milito szinte biztos, hogy távozik, Keita és Krkic esetében is nagy a csábítás, Abidal csak addig maradna, ameddig bírja szusszal.


Dani Alves: Majd egy éve tart a hercehurca, de a megegyezéstől még mindig rendkívül távol vannak az álláspontok. Egy fizetési kalapba szeretne kerülni Messivel, Xavival és Iniestával, ellenkező esetben szedi a sátorfáját. A Barcelona ragaszkodna hozzá, de nem minden áron, ezt a vezetőedző Guardiola már elismerte, a katalán kapitány Cruyff is így látja a helyzetet. Az elnök Rosell a színfalak mögött már áldását adta az átigazolásra, amennyiben nem lesz kompromisszum (elkerülve, hogy jövőre esetlegesen ingyen kaparinthassák meg a brazilt). A háttérben a Manchester City dörzsöli a tenyerét.

Bojan Krkic: Fényesebb jövőt jósoltak a szerb származású befejező csatárnak, mint az ifjú Pedrónak, eleddig mégsem váltotta be a hozzáfűzött ígéreteket. A nyáron jó esély mutatkozik arra, hogy klubot váltson, nem véletlen, hogy a Juventus, a Napoli és a Liverpool is elkezdett tapogatózni az ügyben.

Gabriel Milito: A szezon előtt napirenden volt a távozása, a Genoa és az Inter is talált volna neki helyet a csapatban. Végül maradt a Barcában, de csak kiegészítő ember, nem sok sót eszik meg a katalánoknál. Most az Aston Villa jelentkezett be érte nem hivatalosan.

Seydou Keita:
Louis Van Gaal nagy rajongója, Van Bommel ideális utódját látja benne, a bajorok készek lennének 12 millió eurót letenni érte az asztalra. A Barcának már most nyáron lépnie kell, ha nem akarja elveszíteni, vagy pénzt akar látni játékjogából. 2012-ben lejár a szerződése.

Éric Abidal:
A rutinos francia bekk jövője körül is találunk kérdőjeleket, korábban nem volt túl derűlátó egy esetleges új kontraktus aláírásával kapcsolatban. Úgy érezte, nincs értelme hosszabbítania, 2012-ben már 34 éves lesz, és senki sem elnyűhetetlen, még ő sem. A közelmúltban mutatott remeklése szertefoszlatta a viharfelhőket, és lehet, hogy mégis a Barca mellett dönt. Kérői azért lennének bőven...
Címkék: Barcelona FC
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu