Kaká: Érünk Cristianóval 161 milliót

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 12. 18:36
Kaká szerint nincs miért komolyan venni azokat a véleményeket, melyek szerint irreálisan magas összegeket fizetett ki érte és Cristiano Ronaldóért a Real Madrid. Az aranylabdás brazil szerint megszolgálják majd az árukat a blancók mezében. Azt is elmondta, Ronaldo a No. 1. jelenleg a futballpiacon, akiért természetes, hogy nagyon mélyen zsebbe kellett nyúlnia Florentino Péreznek.


A Real Madrid mindösszesen 161 millió eurót költött júniusban Kakára és Cristiano Ronaldóra. Ritka, hogy két ekkora világklasszis egy átigazolási időszakban klubot vált, az pedig nem akármilyen szenzáció, hogy egy csapatban folytatják pályafutásukat.

Kaká a Marcanak adott legfrissebb interjújában úgy fogalmazott, remek befektetés lesz szerződtetésük Florentino Pérez és a Real Madrid számára:

"A Real Madrid nyilván azért döntött úgy, hogy megszerez minket, mert jól jár vele. Az elmúlt években nyújtott teljesítményünkkel azt hiszem, bizonyítottunk. A mai nemzetközi futballban elképesztő pénzek mozognak, és ha ebbe belegondolunk, akkor már nem is olyan csillagászatiak ezek az összegek."

Kaká ismét hangsúlyozta, nem lesz amiatt álmatlan éjszakája, hogy 67 millió euróért cserélt gazdát játékjoga. "Biztos, hogy nem nyomaszt majd, csak nagyobb felelősség hárul rám."

"Ami Cristiano Ronaldót illeti, most már ő a világ legdrágább játékosa, de ezen nincs miért csodálkozni. Játékával megmutatta, hogy ő a No. 1. és hogy jó befektetés."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu