Kacsa a hír Mourinho hosszabbításáról?!

Létrehozva: 2012. március 10. 11:53
Nem kis fordulatot jelenthetett volna José Mourinho friss nyilatkozata, amelyben a távozási pletykákra reagálva kijelenti, új szerződést ír alá a Real Madriddal. Mint kiderült, a Daily Mail idézete nem fedi a valóságot!


Mióta kiszivárgott hírek szerint a portugál sztáredző nem érzi jól magát a spanyol fővárosban és a kerettel sincs tökéletes viszonya, szinte napi slágertéma visszatérése Angliába. Felmerült már a Tottenham, a Chelsea, a Liverpool és az Arsenal neve is, de egyes források elképzelték a válogatott jelenleg üres kapitányi posztjára is.

Erre jött most a reakció, amelyet ha valósnak hiszünk, igencsak csattanósra sikerült: „Meghosszabbítom a Real Madridnál szerződésem, folytatjuk a közös projektet, és szeretném örökre beírni magam a klub történetébe."

Az egyetlen bökkenő az, hogy a Daily Mail idézi a szakembert, aki nem egy sajtótájékoztatón vagy például a királyiak honlapján beszélt jövőjéről, így érdemes azt módjával kezelni. A jelek szerint viszont folytatódik a második realos szezonjára elképesztően sikeressé vált munka, a fővárosiak kezdenek szinte verhetetlen erőt képviselni.

„Fantasztikus érzés, felejthetetlen tapasztalat részese lenni ennek a csapatnak, amely a világ egyik legjobb, legnagyobb egyesülete. Jól érzem itt magam, és teljes a bizalom a vezetés és a szurkolók részéről" - tette hozzá.

Spanyol források és Guillem Balague, a Sky Sports mindig jól tájékozott szakértője szerint egyáltalán nem mondott ilyet a portugál tréner, csak egyszerű kreálmányról van szó, így érdemes kacsának nyilvánítani az értesülést!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu