Kabát Péter sörrel ünnepelhette a sikert

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 21. 13:59
A Péterek napja volt a péntek a magyar labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának nyitónapján. Az Újpest Kabát Péter és Rajczi Péter egy-egy találatával ugyanis 2-0-ra legyőzte legnagyobb riválisát, a Debrecent. Előbbi játékos a SportHirado.hu-nak a rangadót követő sajtótájékoztató után elmondta, valóban szabálytalankodott a találata előtt. A 30 éves támadó úgy gondolja, nagyon fontos három ponthoz jutottak a rangadó megnyerésével. Mindenesetre ünnepelni már lesz mivel, hiszen a szurkolók sms-ben őt választották meg a mérkőzés legjobbjának újpesti részről. Ennek örömére a bajnokságot támogató sörgyár egy kisebb hordó habzó nedűvel ajándékozta meg őt.


- Szabálytalankodott a találata előtt?

- Ha jól emlékszem, vállal kicsit betartottam a védőmnek, de nem éreztem súlyos szabálytalanságnak és a játékvezető sem fújta le az esetet.

 

- Mindenesetre utána remekül használta ki az adódó lehetőséget.

 

- Igen, szerencsére remekül találtam el a labdát. Utána is volt még egy hasonló helyzetem, csak akkor pár centit tévedtem.

 

- Belülről is tompának tűnt a debreceni csapat?

 

- Nem, egyáltalán nem. Kőkemény mérkőzés volt, igaz, szerintem a játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk. Ennek ellenére meglep, hogy kívülről többen is így látták, hiszen nagyon harcolt a Loki, de ez a mi napunk volt. Mindkét csapat kiesett a kupából, így tudtuk, hogy nehéz lesz. Ezúton is szeretném megköszönni a fantasztikus közönségünknek. Hihetetlen, hogy milyen hangulatot teremtettek. Amióta visszatértem Magyarországra nem is volt még példa rá, hogy ilyen sok ember előtt játsszam.

 

- Mit jelenthetett ez a győzelem a bajnoki cím szempontjából?

 

- Ezen a meccsen az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a három pontot. Bárhogy, de meglegyen. Ahogy a mester is mondta, elsősorban lélektani előnyhöz jutottunk a sikerrel. Ne felejtsük el, hogy a Debrecennek még van egy elmaradt mérkőzése. Még sok, kemény találkozó vár ránk. Most jön egy kis szünet, csak Ligakupa-összecsapások lesznek meg a válogatott is játszik. Két hét múlva következik a Kecskemét, remélem folytatjuk ezt a remek sorozatot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu