Játékossors: Del Piero reméli, folytatódik a „Juve-szerelem”

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 22. 23:23
Alessandro Del Piero a Juventus és az olasz válogatott csatára az „Öreg Hölggyel” kötött 15 éves házasságáról elmélkedett, és azt hangsúlyozta, hogy élvezi a fekete-fehér mezben eltöltött hosszú időt. Szerelemként mutatta be a klubhoz fűződő kapcsolatát, és reméli, hogy a kapcsolat még folytatódik tovább.


Az olasz szupersztár Padovából 1993-ban igazolt Torinóba, ahol azonnal megörökölte Roberto Baggio trónját. Del Piero mára a csapat kapitánya, talizmánja és hőse lett. A Juventus több rekordját is ő tartja: a legtöbb gólt lőtte a fekete-fehér mezben, és a legtöbbször lépett pályára a klub játékosaként.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hosszú időt eltölthettem a klubnál” – mondta Del Piero, majd így folytatta: „Részem volt nagyon sok csatában, győzelemben és kudarcban is, de boldog vagyok. Az egész „házasságom” a Juventus-szal fantasztikus, élvezem minden percét.”

 

Claudio Ranieri, a Juventus vezetőedzője is magasztalta a sztárt: „Del Piero-t nem a technikai tudása tette bajnokká, hanem a komolysága, erkölcsi felfogása, és a professzionális hozzáállása, valamint az, hogy csapat érdekeit saját céljai elé tudta helyezni.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu