Januárban lapátra tehetik Adrianót

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 30. 11:41
José Mourinho úgy tűnik megelégelte Adriano könnyed hozzáállását az Internazionale szineiben és nemcsak egy meccses száműzetés lehet a könnyelműség következménye. Amennyiben a tréner nem tapasztal jelentős változást a brazil labdarúgó felfogásában a Corriero Dello Sport szerint már januárban megválhat a játékostól.


Ugyanarra a helyre nem csap be kétszer a villám, kivéve ha az illetőt Adrianónak hívják. A brazil játékos azok után, hogy egy évvel ezelőtt hosszú kihagyásra kényszerült laza életmódja és rossz hozzáállása miatt, októberben ugyanabba a hibába esett.

 

A kék-feketék korábbi edzője, Roberto Mancini sem zárta szívébe a gyakran az éjszakában feledkező csatárt, José Mourinho pedig végképp nem tolerálja az ilyen akciókat. A hét elején még egy meccses eltiltásról lehetett hallani az olasz médiában, viszont a Corriero Dello Sport szerint a portugál tréner ennél sokkal drasztikusabb lépésre készül.

 

Mourinho az olasz hírforrás szerint kilátásba helyezte a brazil kirúgását januárban, amennyiben nem hagy fel az éjszakai élettel és nem teljes erejével a csapatra koncentrál. A kapcsolat közöttük nem meglepő módon rózsásnak alig nevezhető, azonban egy bocsánatkérés illetve a kemény munka feledtetheti mindazt, amit Adriano eddig vétett.

 

A portugál már korábban is hangsúlyozta, egy játékos lazasága az egész együttes hozzáállására is hatással lehet, ezért nem tűri az olyan félrelépéseket, mint amilyet a brazil játékos művel.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu