Inter-vétel a Santostól, Maicon helyére?

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 11. 12:31
Ügynöke szerint lényegében véglegesítette Jonathan szerződtetését az Inter, az ügy pikantériája, hogy a Santos hátvédje éppen a Real Madriddal összeboronált Maicon helyére érkezik...


„A tárgyalások a végéhez érnek, 95 százaléka már a hátunk mögött van, de Jonathan még nem írt alá – nyitott Jeiki Tadics az FcInterNewsnak. – Hétfőn vagy kedden Milánóba érkezik, ahol átesik az orvosin és véglegesíti szerződését."

A Libertadores-kupa győztes 25 éves brazil futballista ára olasz értesülések szerint 4 millió euró körül lehet, de dél-amerikai források ehelyett arról beszélnek, hogy 15 millió eurós összegben rögzítették kivásárlási árát négyéves szerződése tavalyi megkötésekor.

Ha valóban megtörténik az aláírás, az komoly kérdéseket vethet fel az éppen a posztján játszó honfitársa, Maicon jövőjét illetően, akit tavaly óta előszeretettel boronálnak össze a Real Madriddal, hiszen újra együtt dolgozhatna a sikeredzővel, José Mourinhóval.

Spanyolországba való igazolására a Copa América után kerülhet sor: „Jól érzem magam az Internél, a Realról a Copa után beszélek, most csak a válogatott és a serleg érdekel" – közölte határozottan az érintett az Il Corriere dello Sporttal.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu