Iniesta: Argentína a favorit

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 28. 09:23
Andrés Iniesta úgy véli, Argentína az első számú esélyessé avanzsált eddigi teljesítményével a labdarúgó-világbajnokságon. A spanyol válogatott középpályása nem meglepő módon Lionel Messiben látja az Albiceleste sikerének kulcsát.



Az argentinok vasárnap este biztosították helyüket a világbajnokság negyeddöntőjében, de Iniesta amondó, aligha a legjobb nyolc jelenti számukra a végállomást.

A Barcelona és a spanyol válogatott középpályása az AS madridi lapnak úgy nyilatkozott, az Albiceleste eddigi teljesítménye alapján favorittá lépett elő Dél-Afrikában.

A játékos ugyanakkor hozzátette, Argentína sem verhetetlen, de ehhez az ellenfélnek hatástalanítania kell Lionel Messit.

Iniesta elárulta, szöveges üzenetek formájában a vb alatt is tartja a kapcsolatot klubtársával, de ha a pályán szembetalálkoznak, kénytelen lesz riválisként tekinteni az argentin zsenire.

A spanyolok karmestere mindezek ellenére verhetőnek tartja a dél-amerikai együttest, rossz napon ugyanis bárki kifoghat, pláne egy többhetes tornán. 

 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Ki nyeri a 2010-es labdarúgó-világbajnokságot?
Hollandia 29.4%
 
Spanyolország 70.6%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu