Ibrahimovic igent mondott a Milannak

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 23. 20:24
Újabb fordulóponthoz érkezett Zlatan Ibrahimovic karrerje, a svéd csatár mindenben megegyezett a Milannal, a Rossonerók évi hatmillió eurót áldoznak rá - jelentette a Silvio Berlusconi cégcsoportjába tartozó Mediaset Premium csatorna egyik tudósítója. Már csak a Barcelona engedélye kell a kölcsönszerződés érvénybe lépéséhez.


“A Milan és Ibra egyezséget kötöttek egymással. Az alku áll. A svéd éves fizetéséből hatmillió eurót vállal át a Milan, a többiről a Barca gondoskodik.

Zlatan nagyon boldog, hogy a Milanhoz igazolhat, különösen örül annak, hogy a Bajnokok Ligájában is érdekelt csapatról van szó. Ez fontos szerepet játszott döntésében" - jelentette a Mediaset.

Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője a nap folyamán tett nyilatkozatában elismerte, harcba szállnak a skandináv világklasszisért, szerdán ül egy asztalhoz a két klub vezetősége (a Gamper Kupa alkalmából lesz a vendége a Milan a Barcának).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Így csereberéltek az átigazolási piacon
Az átigazolási időszak lezártnak tekinthető. Az utolsó pillanatban is bombaüzletek köttettek, közülük is kiemelkedik Robinho Milánóba szerződése. A nyáron olyan játékosok váltottak klubot, mint David Villa, Zlatan Ibrahimovic,...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu