Giggs: Igen a 21. szezonra

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 18. 17:27
Hivatalossá vált, hogy egy évvel meghosszabbítja kontraktusát Ryan Giggs, a Manchester United klublegendája, akinek a nyáron járt volna le a szerződése az Old Traffordon.


Giggs 36 évesen is nélkülözhetetlen alkotóeleme a gyárvárosi alakulatnak, Sir Alex Ferguson december elején már előrevetítette, nem is marad el ezért a jutalom. Azóta elkészült szerződése, amelyet el is látott szignójával, így teljes a boldogság az Old Traffordon.

A walesi az a játékos, aki a legtöbbször lépett pályára tétmérkőzésen a klub színeiben, 2008-ban döntötte meg Sir Bobby Charlton szakállas rekordját.

A Vörös Ördögök szurkolói benne tisztelik minden idők legeredményesebb MU-játékosát is, 11-szeres angol bajnok, kétszeres BL-győztes, éremkollekciójának bemutatása külön cikket érdemelne.

Giggs több mint nyolcszáz mérkőzésen lépett pályára, szinte hihetetlen, de huszadik teljes szezonját, összességében a huszonegyediket töltheti jövőre a Manchester első csapatában.

"Jobban élvezem a futballt, mint valaha, és üzenem, hogy még sok szép sikerhez szeretném segíteni a csapatot" - nyilatkozta a klasszis az egyesület hivatalos honlapján.

Sir Alex Ferguson menedzser azzal egészítette ki Giggs mondandóját, hogy ő két évig még biztosan számolna vele, annyira elégedett az idén mutatott formájával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu