Hosszabbít a Barcelona sztárja!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 28. 09:35
Várhatóan újabb Barcelona-játékos hosszabbítja meg a szerződését a katalán sztárklubbal. Ezúttal a gránátvörös-kékek középhátvédje, Gerard Piqué írhat alá új kontraktust az idén minden trófeát bezsebelő egyesülettel, egészen 2014-ig. Joan Laporta elnök szerint a futballista megérdemli, hogy egy még előnyösebb megállapodás aljára írhassa oda a nevét.


A Sport információi szerint az elöljáró és Piqué ügynöke, Arturo Canales már folytatják a tárgyalásokat a hosszabbítás részleteiről. Várhatóan nem lesznek nagy nézetkülönbségek a témában. Hiszen abban valószínűleg nemcsak ők ketten, hanem bárki egyetérthet, hogy a 2008-ban a Manchester Unitedtől igazolt játékos egy év alatt kihagyhatatlanná vált Pep Guardiola együtteséből. 

A 22 éves védőnek nagy szerepe volt abban, hogy a Barcelona az idén mindent, amit lehet, megnyert. Bajnoki cím, spanyol kupa, Bajnokok Ligája, klubvilágbajnoki cím, spanyol- és Európai Szuperkupa-győzelem. 

„Piqué lesz a következő, akivel hosszabbítunk. Megérdemli, hiszen egyike manapság a világ legjobb középhátvédjeinek" - nyilatkozta Laporta a lapnak, amely azt is tudni véli, hogy körülbelül évi ötmillió eurót kereshet majd évente a futballista, kivásárlási ára pedig 50 és 150 millió euró között mozoghat az aláírást követően. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu