„Hol van Gera? Micsoda ország!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 8. 13:48
Ismét hallatta a hangját futballügyben Orbán Viktor egy közösségi oldalon vezetett blogjában. Mondandójában arra célzott, nem érti, miért nem játszik a válogatottban Magyarország talán legjobb képességű csatára, Gera Zoltán. Azt is nehezményezte, hogy egy magyar televíziós csatorna sem közvetítette az olasz-magyar U21-es találkozót (2-0).


"Barroso és a budapesti vállalkozók árnyékában sem felejthetjük el, hogy meccs volt. Válogatott. Eredmény: dicséretes. Csapatépítés: helyben járás. Hol van Gera? Micsoda ország! Magyar nemzeti olimpiai válogatottunk Olaszországban, tétmeccsen. Tv: nuku. De az angol-görög olimpiai válogatottak meccsét közvetítjük! Hol élünk?" -  írta a korábbi miniszterelnök a néhány héttel ezelőtt létrehozott Facebook-oldalán a hétvégén.

Orbán Viktor korábban nyíltan kritizálta a kapitányt és a szövetséget, úgy fogalmazott, nincs jó kezekben a válogatott. Nehezményezte, hogy Koeman nem jelent meg a Videoton-Debrecen rangadón az ősszel. Gera Zoltán visszavonulásával kapcsolatban már jóideje színt vallott a a Blikk hasábjain:

„Én Gera-rajongó vagyok. Vannak dolgok a futballban, amiket nem lehet tanítani, ott kezdődik a zsenialitás. Gera már ebbe a kategóriába tartozik. Könnyebben fogadnánk el az ő személyét érintő kapitányi döntést is, ha olyan ember hozná meg, aki itt van velünk, köztünk él, nem a messzi távolból érkeznek tőle a döntések”.

Ami az U21-es válogatott mérkőzés közvetítését illeti, a Sport Televízó február végén jelentette be, megállapodott arról, hogy a csatorna sugározza a következő két évben a felnőtt válogatott és az U21-es nemzeti csapat mérkőzéseit. Utóbbiak esetében azonban csak a hazai mérkőzésekre érvényes a szerződés.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu