Hivatalos: távozott Kalou és Bosingwa

Létrehozva: 2012. július 1. 16:19
A Chelsea az átigazolási piac hivatalos nyitónapján jelentette be hivatalos oldalán, hogy távozott a klub 2006 és 2008 óta erősítő támadó Salomon Kalou, illetve a védelemből José Bosingwa.


Mindkettejük továbbállását már a Bajnokok Ligája után biztosra vették, és valóban nem kaptak új szerződést, annak ellenére, hogy Roberto Di Matteo rövid menedzseri időszakában azért kaptak elég játéklehetőséget.

A 26 éves elefántcsontparti válogatott 254 mérkőzésen 60 gólt jegyzett, és ő lett a Kékek történetében minden idők legtöbbször csereként pályára küldött játékosa, 107-szer fordult vele elő hatéves londoni pályafutása során. A sajtó eddig csak az Arsenalt emlegette célpontként, de több és komolyabb érdeklődőről egyelőre nem tudni.

A 29 esztendős jobbhátvéd 2008 nyarán a Portótól csatlakozott, és rögtön a Premier League-idény nyitányán bemutatkozott Luis Felipe Scolari irányítása alatt. Később sérülések nehezítették karrierjét, végül 126 mérkőzésen (ebből 111-szer kezdett) szerepelt a Chelsea színeiben és három találattal zárt. Célállomásáról egyelőre nem tudni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu