Higuaín távozik a Madridtól!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 2. 16:42
A Real Madrid általános igazgatója kész tényként közölte, hogy Gonzalo Higuaín a nyáron elhagyja a Bernabéut, és mindjárt két csatár érkezik majd a helyére.


Gonzalo Higuaínt gyakran faggatják mostanában a jövőjéről, de valamennyiszer meglehetősen sejtelmesen nyilatkozik az ügyben. Pedig a Fehér Házban már döntöttek a sorsáról.

„Egy olyan klubban, mint a Real Madrid, két vagy három kiemelkedő képességű 9-es fér el. Ez most Benzema és Higuaín. Higuaín menni fog, Benzema pedig marad, két másik pedig érkezik” – nyilatkozta José Ángel Sánchez általános igazgató a L'Équipe-nek.

A támadó valóban nem túl meggyőző az elmúlt hónapokban, a szezonban mindössze 15 gólnál jár 38 mérkőzésen valamennyi sorozatot figyelembe véve.

Pletykák már hetekkel ezelőtt szárnyra keltek azzal kapcsolatban, hol köthet ki a 25 éves argentin, állítólag a Juventus és a Manchester City is tenne vele egy próbát.

Az angolok mindjárt cserecsatárt is adhatnának, a blancók már jó ideje kiszemelték Sergio Agüerót, de érte Higuaín mellett egy vaskosabb kötegnyi eurót is le kellene tenniük az asztalra.

Mellette Gareth Bale a másik fő célpont, de sok múlik azon, hogy ősszel is José Mourinho irányítja-e a csapatot, és ha nem (ez a valószínűbb), akkor ki váltja a kispadon.

 

Update: Sánchez a médiában később tagadta, hogy beszélt volna Higuaín jövőjéről a L'Équipe-nek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu