Hiddink a Chelsea hívására vár

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 28. 15:26
Guus Hiddink elárulta, még nem kapott ajánlatot a Chelsea-től, de amennyiben Roman Abramovics felkérné a menedzseri posztra, legalább megfontolná. A holland szakember egyelőre csak a török válogatottra összpontosít.


 

Carlo Ancelotti távozása után megüresedett a Chelsea kispadja, és az első számú utódjelöltnek Guus Hiddinket tartja a közvélemény.

A holland szakember szerint egyelőre korai a részletekkel foglalkozni, hiszen még meg sem kereste senki a Stamford Bridge-ről.

„Ebben a pillanatban semmi konkrétumról nem tudok beszámolni, de ha befutna egy konkrét ajánlat, fontolóra venném” – nyilatkozta Hiddink, a török válogatott szövetségi kapitánya az együttes edzőtáborában.

A szakvezető három hónapig már irányította a Chelsea-t, és nyert FA-kupát a csapattal. A Bajnokok Ligájában az elődöntőben estek ki, míg a bajnokságban 13 meccsen mindössze négy pontot vesztettek.

A törökök nem véletlenül ragaszkodnak hozzá, és kötöttek vele szerződést 2012 nyaráig.

Hiddink a Chelsea mestereként az orosz válogatottat is trenírozta, de párhuzamosan két munkát most nem szeretne vállalni.

„Roman Abramovics nagy rajongója volt az orosz csapatnak. Leültünk beszélni az orosz szövetség elnökével, és mindenben sikerült megállapodni, de most szóba sem jöhet hasonló megoldás.”

Hiddink ugyanakkor hangsúlyozta: először túl akar lenni a soron következő Eb-selejtezőn, minden más csak utána következik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu