„Heynckes lesz a Real Madrid edzője”

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 30. 17:49
Anatolij Timoscsuk, a Bayern München védekező középpályása az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy az edzőm, Jupp Heynckes veszi át a Real Madrid irányítását.” A Szport Expressz már tényként kezeli a váltást, a fogadóirodák azonnal léptek, immár a kétszeres BL-győztes német tréner a favorit a posztra, és nem a szintén kétszeres BL-első, olasz Carlo Ancelotti (a PSG jelenlegi mestere).


Az új fejlemény nagyon is beleillik a képbe, ami az utóbbi napok történéseit illeti. Lássuk csak Florentino Pérez klubelnök rádiós nyilatkozatát szerdáról (Cadena Cope):

"Nem mondhatjuk, hogy Ancelotti asztalán van a Real ajánlata, mert nem létezik ilyen ajánlat. 2005-ben és 2009-ben Madridba akartam őt hozni, ez igaz, de most az a helyzet, hogy csak a következő évben jár le a szerződése a PSG-nél. Vannak még más neves edzők is a világon, néhánynak kapcsolatban is állunk az ügynökével, de ne beszéljünk még megegyezésről. Most az első a keddi elnökválasztás, minden azután következik."

Ha ehhez hozzávesszük, hogy Ancelottin, és a visszavonulást fontolgató, friss BL-győztes Bayern-tréner Heynckesen kívül nincs más komoly jelölt a Realnál, akkor - Timoscsuk mondatai után - szinte borítékolható, hogy a 68 éves német lép a távozó José Mourinho örökébe.

Heynckes mellett talán a legfőbb érv, hogy Ancelottihoz hasonlóan remekül bánik a sztárokkal. 1998-ban már nyert BL-t a Reallal, éppen ez az, amiről a királyi gárda szurkolói álmodnak több mint egy évtizede.

ARTUR PETROSZJAN, AZ OROSZ SZPORT-EKSZPRESSZ FŐSZERKESZTŐJE: Jupp Heynckes lesz a Real edzője, ezt Timoscsuk az előbb árulta el.

Címkék: jupp_heynckes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu