Hazugságok terjengenek Zlatanról

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 14. 17:35
Zlatan Ibrahimovic kategorikusan cáfolta, hogy bármi olyasmit mondott volna Lionel Messiről vagy Cristiano Ronaldóról, mint amit a nemzetközi sajtó jelentős része az ő szájából idéz. A PSG csatára megjegyzi, abszolút nem neheztel az argentinra, aki a szavazatát is megkapta az Aranylabda-voksoláson.


 

Zlatan Ibrahimovic megosztó személyiség, de olyan kijelentésekre – mint kiderült – nem vetemedett, mint amilyeneket a magyar és külföldi lapok neki tulajdonítanak.

A forrás nélküli nyilatkozat először az El Mundo Deportivo katalán sportlapnak lett gyanús, amely a PSG sajtófőnökéhez fordult, hogy megtudakolja, mennyi igaz a pletykákból.

Yann Guerin tolmácsolta is Ibrahimovic reakcióját: a svéd csatár tagadja, hogy Messit és Ronaldót bírálta volna, továbbá Zlatan megemlítette, az argentint olyannyira nem akarja kritizálni, hogy az Aranylabda-voksoláson egyenesen rá szavazott.

A csatár – mint megtudtuk – tehát nem mondott olyat, hogy „Lionel Messi bár négy Aranylabdát nyert, nekem legalább nem kell sámli ahhoz, hogy csokit vegyek az automatából”.

Cristiano Ronaldo kapcsán a következőket idézték tőle: „Nem más, mint egy kivételes helyzetben lévő néző, aki közvetlen közelről figyelheti, ahogy Messi átvesz egy újabb díjat. Pedig egyáltalán nem érdemli meg, hogy ott legyen a világ három legjobb labdarúgója között – legalább tízen jobbak nála.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu