Hármat kapott a Chelsea az Ajaxtól

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 23. 20:47
VIDEÓ! Többek között két védelmi hibának köszönhetően felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 3-1-re kapott ki a tartalékos Chelsea az Ajaxtól Amszterdamban. A Kékeknél a rendszeres kezdők közül csak az egyaránt sérülés miatt a vébét kihagyó és nemrég edzésbe állt Michael Essien és John Obi Mikel volt ott Carlo Ancelotti csapatában az első perctől, egyébként zömében fiatalok, így például Jeffrey Bruma, Ross Turnbull vagy Daniel Sturridge kaptak lehetőséget.


 

A londoniak végig többet birtokolták a labdát és fölényben játszottak, de a hollandok kihasználták a hátsó alakzat kisebb-nagyobb hibáit.

Rögtön a találkozó elején Bruma öngóljával került előnybe az Ajax, ám az előző szezonban többször az első csapatnál szerepet kapott Sturridge a 25. percben mattolta a néhány hete a vb-döntőben védő Martin Stekelenburgot és egyenlített.

Reuters
Rasmus Lindgren és Patrick van Aanholt párharca Fotó: Reuters

Mindössze két minutummal később a kapujából kimozduló Turnbullon kifogott egy hosszú indítás, így Siem De Jong ismét előnyhöz juttatta Martin Jol fiait.

A második félidőben folyamatosan támadó Chelsea-nek végül a 90. percben Szuk Hjun-Jun adta meg a kegyelemdöfést egy látványos összjáték végén, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

A londoniak legközelebb július 29-én az angol negyedosztályú Wycombe Wanderers ellen lépnek pályára.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
AJAX-CHELSEA 3-1 (2-1)
AJAX: Stekelenburg – Oleguer (Blind, 64.), Alderweireld, Vertonghen, Anita (Emanuelson, 64.) – Enoh (Bonevacia, 73.) , Eriksen (De Zeeuw, 71.), Lindgren – Sarpong, Siem De Jong (Szuk, 85.), Zeegelaar. Vezetőedző: Martin Jol.
CHELSEA:: Turnbull (Hilario, 46.), Billy Clifford (Chalobah, 46.), Bruma, Van Aanholt (Ince 64.), Bertrand, Obi Mikel (Connor Clifford, 83.), Essien (Cork, 73.), Matic, McEachran (Sinclair 46.), Di Santo (Lalkovic, 64.), Sturridge. Vezetőedző: Carlo Ancelotti.
Gólszerző: Bruma (6. - öngól), De Jong (27.), Szuk (90.) ill. Sturridge (25.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu