Hargreavest kap az MU karácsonyra

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 9. 13:33
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere legfrissebb nyilatkozatában elmondta, további öt héten keresztül nem számolhat Hargreavesre. Giggs biztosan, Nani valószínűleg kihagyja a szerda esti manchesteri derbit az Eastlandsen.



Mint ismeretes, a korábbi angol válogatott középpályás hétvégi nagy visszatérésén öt perc után sérült meg a Wolves ellen. "Kivártuk, amíg teljesen meggyógyul Owen térde. A meccs előtti nyolc-kilenc napon brutálisan teljesített az edzéseken, ezért adtuk meg neki bátran az esélyt. Azt hiszem, egy kicsit sok volt neki a stresszből, ez is szerepet játszhatott a sérülésében" - nyilatkozta a skót edzőlegenda.

Ferguson azt is elmondta, Giggs biztosan, Nani valószínűleg nem játszik a manchesteri derbin, amelyet a SportHirado.hu élőben közvetít szerda este 21 órától. "Ryan kidőlt, Nani pályára lépése bizonytalan. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy korán jön neki a meccs. Nem egy szerencsés helyzet, ha azt kell számolgatni, hány játékost vehetünk számításba a teljes keretből." 

Hargreaves 2008. szeptember 21-én a Chelsea ellen szerepelt utoljára a hosszú kényszerszünet előtt, 20 hónap alatt 113 (!!!) találkozót hagyott ki. Idén május 2-án a Sunderland ellen a 93. percben lépett pályára, de a mostani szezonban is sokáig maródi volt, egészen szombatig…

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU: Visszavárjuk Owen Hargreavest
Sir Alex Ferguson magára vette a felelőséget, de reméli, szombati kockázatvállalása csak ideiglenesen „száműzte” Owen Hargreavest a Manchester Unitedből. Egyelőre nem tudni, hogy most mennyit kell kihagynia a korábbi válogatott...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu