„Ha Sánchez barcás lesz, a Realnak vége”

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 24. 10:11
Mint egy piaci árus, úgy próbálja eladni a Barcelonának Alexis Sánchezt az Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo, aki szerint ő a hiányzó láncszem a katalánok gépezetéből. Sőt, odáig ment, ha megveszik a chileit, akkor a Real Madrid lehúzhatja a rolót a következő szezonra. Azt viszont nem felejtette megemlíteni, hogy a Manchester City is javában versenyben van a klub legnagyobb értékéért.


„Ha a Barca szeretné elvinni, akkor meg kell fizetnie valós árát, ami 50 millió euró. Ő a hiányzó láncszem Guardiola gépezetéből, a játékos, aki mérkőzéseket dönthet el" – kezdte nyilatkozatát az AS-nek a fekete-fehérek első embere.

„Nem úgy kell tekinteni, mint egy méregdrága igazolás, azt gondolom, hogy a Real Madrid semmit nem fog nyerni a következő idényben, ha a katalánok megveszik Sánchezt. Azt hiszem ez önmagában megér minden pénzt" – hangzottak az üzletre biztató szavak.

„Ez az, amit át kell gondolniuk, és egyébként is, egy mindössze 22 éves feltörekvő sztárral erősíthetnek, aki legalább egy évtizedre csalhat mosolyt a szurkolók arcára" – tette hozzá Pozzo, aki nyíltan beszélt a Manchester City érdeklődéséről.

„Az az igazság, hogy jobb ajánlattal állt elő, mint a Barca. Ez nem egy háború, de ha Cesc 40 milliót, Neymar és Sergio Agüero 45 milliót ér, akkor az én szememben Alexis Sánchez 50-et. És mivel én határozom meg az árat, az pontosan ennyi lett!" – zárt az elnök úr.

A klasszis középpályást hetek óta összeboronálják a spanyol bajnokkal, de korábban a Real Madrid, a Manchester United és City, továbbá az Inter neve is felmerült.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu