Gyászosan búcsúzott a Real közönségétől

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 24. 22:49
Lefocizták a Real Madridot a Bernabéuban, a királyi gárda minősíthetetlen játékkal 3-1-es vereséget szenvedett a Mallorcától a Primera División 37. fordulójának záró mérkőzésén. A szigetlakók több góllal is megterhelhették volna Iker Casillas kapuját, ám megkegyelmeztek a fővárosiaknak, akik a zakó ellenére biztosan őrzik – olyannyira, hogy már el sem veszthetik – második helyüket. Fabio Cannavaro utolsó meccsét játszotta madridi játékosként a Bernabéuban.


 

PRIMERA DIVISIÓN, 37. FORDULÓ:
Real Madrid-Mallorca 1-3 (Higuaín 20., ill. Arango 26., C. Santana 59., Keita 71.)

 

Év végi hangulat uralkodott a Bernabéu Stadionban vasárnap este: gazdátlan székek tömkelege árválkodott a lelátón, ám akik jegyet váltottak a Mallorca elleni mérkőzésre, valószínűleg alaposan megbánták a „felelőtlen költekezést”.

A Real Madridban csupán Gonzalo Higuaín mutatott be elfogadható teljesítményt, góljával és remek észrevételeivel, lövéseivel állandó rettegésben tartotta a szigetlakókat.

A Mallorca ráadásul ráérzett arra, hogy van keresnivalója ezen az estén, és egy szép akció végén Fernando Arango okosan Iker Casillas kapujába gurított.

A baleáriak ennyivel nem érték be, és Cléber Santana találatával már a náluk volt az előny, sőt Alhassane Keita bombájával harmadszor is mattolták a királyi gárdát, amelynek védelmében utoljára kapott helyet a Juventushoz igazoló Fabio Cannavaro hazai találkozón.


A madridiak minden várakozást alulmúló produkcióval rukkoltak ki utolsó hazai bajnokijukon, de ez az egy meccs hűen tükrözi egész idei teljesítményüket. Ember legyen a talpán, aki megtalálja a kiutat, a nyári elnökválasztás mindenesetre sok mindenről dönthet majd. Talán éppen Florentino Pérez lesz az, aki visszavezeti a Realt a győzelemhez vezető útra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu