Guti és a Real Madrid békét kötött

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 13. 17:22
Immár a múlté a madridi vezérkar és Guti szembenállása, aki így rövidesen visszatérhet a királyi gárda első csapatába. Jorge Valdano szerint a legjobb családban is előfordulnak a kisebb-nagyobb összezördülések, és egy olyan játékos, aki 15 évet húz le egy állomáshelyen, óhatatlanul is hibázik alkalmanként. A lényeg az, hogy időről időre önvizsgálatot tartson.



Guti belátta, komoly hibát követett el, amikor nyomdafestéket nem tűrő hangon szólt oda a vezetőedzőnek, Manuel Pellegrininek az Alcrocón elleni kupamérkőzés szünetében, és ismét hajlandó együttműködni a szakmai vezetéssel.

„Guti elkötelezte magát a klub mellett, és miután beismerte, hogy nem a megfelelő módon viselkedett, újra bekapcsolódhatott a közös munkába” – nyilatkozta Jorge Valdano, a Real Madrid általános igazgatója az Antena 3 televíziós csatornának.

„Tizenöt éve tagja az első keretnek. Mindannyian emberek vagyunk, és előfordul, hogy valami nem tetszik a munkahelyünkön, és ennek hangot is adunk.  A fontos az, hogy belássuk, ha hibát követünk el, és megpróbáljuk azt kijavítani.”

Valdano emellett biztosította arról Pellegrinit, nincs veszélyben az állása, és minden adott ahhoz, hogy folytassa a megkezdett munkát.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu