Guardiola: 8-9 játékos áll készen

Létrehozva: 2014. augusztus 12. 17:17
Visszavágásra készül a Bayern München a Borussia Dortmund ellen a Német Szuperkupa-döntőben, de Josep Guardiolának nincs könnyű helyzete a kezdőcsapat összeállításával.


A vezetőedző tavaly csúnyán besült debütálásán a Signal Iduna Parkban, ezúttal szeretné elkerülni a kudarcot, azonban a Bayern München issza meg annak a levét, hogy a világbajnoki győztes csapat szinte a klubra épül.

„Egy évvel ezelőtt a játékosaim jobban készen álltak a Szuperkupára - kezdte a spanyol szakember, azonban utána szembesített a valósággal. - Ezúttal csak nyolc-kilenc fitt futballista áll rendelkezésemre, és nem több."

„Büszke vagyok, hogy hat vb-győztes játszik a csapatomban, szépen edzésbe álltak, de több időre van szükségük. A keddi edzés után leülök beszélni a játékosokkal és eldöntöm, hogy ki meddig tudja vállalni a játékot."

„Ez nem egy barátságos mérkőzés, hanem egy döntő, győzni érkeztünk" - figyelmeztetett Guardiola.

Arjen Robben, Philipp Lahm, Thomas Müller és Bastian Schweinsteiger szinte csak most tért vissza a nyári pihenő után, rájuk aligha számíthat a 18 órakor kezdődő rangadón, de még a jövő heti bajnoki rajt is véleményes.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu