Ghána: Reszkessetek, magyarok!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 13. 12:17
Élőben 16:30-tól a SportHirado.hu-n! A magyar labdarúgó-válogatottra nemes, ugyanakkor rendkívül nehéz feladat vár az U20-as világbajnokságon Ghána ellen, amely azonban kínt és könnyeket ígér a mieinknek. A Fekete Csillagok gólvágója, Dominic Adiyiah fegyelmezettséget és összeszedettséget vár magától és társaitól, már csak azért is, mert nem tudja, mikor lesz legközelebb ekkora lehetőségük kiemelkedő eredmény elérésére ilyen rangos tornán.


U20-AS LABDARÚGÓ-VB, ELŐDÖNTŐ:
Ghána-Magyarország - 16:30 óra
Egyiptom, Kairó, vezeti: Jorge Larrionda (uruguayi)

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Milyen eredményt ér el a magyar U20-as labdarúgó-válogatott kedden a Ghána elleni vb-elődöntőben?
Nyerünk a rendes játékidőben 51.8%
 
Hosszabbítás után győzünk 17.9%
 
Tizenegyesekkel lőjük magunkat a döntőbe 13.0%
 
Marad a bronzmeccs 17.3%
 
 

Magyarország már csak egy lépésre van a világbajnoki döntőtől az U20-as labdarúgó-világbajnokságon, ehhez azonban egy igencsak masszív ellenfélen, Ghánán kellene keresztülverekednie magát. Dominic Adiyiah azonban ígéri, a mieink bizony megszenvednek majd a kairói elődöntőben.

„A magyarok egyáltalán nem rosszak, de az edzőnk kidolgozta azt a taktikát, amivel meg lehet fogni őket – mondta a viadalon eddig hatgólos támadó a fifa.com-nak. – Végig fegyelmezettnek kell maradnunk, és a saját dolgunkra koncentrálnunk.”

„A ghánai válogatottat jó ideje elkerülik az ilyen sikerek, már csak ezért is élnünk kell a lehetőséggel. Büszkévé kell tennünk a nemzetünket, és ezért maximális erőbedobással küzdünk majd.”

A Fekete Csillagok a „magyar csoportból” továbbjutott Dél-Afrikát ütötték a továbbjutástól a tizenhat között, míg a negyeddöntőben Dél-Koreát fektették két vállra.

A mieinkkel 16 óra 30 perces kezdettel, Kairóban mérkőznek meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu