Gary Neville örök hűséget esküdött

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 20. 15:58
Ryan Giggs után a Manchester United újabb legendája, a válogatott védő Gary Neville hosszabbította meg egy évvel a szerződését. A labdarúgó 2010. június 30-ig marad az Old Traffordon, legalábbis a mostani megállapodás értelmében. Persze valószínűsíthető, ha a védő egészsége és formája is megfelelő lesz, akkor jövőre újabb kontraktust köthet szeretett klubjával.


„Elégedett vagyok amiatt, hogy újabb egy évre szóló szerződést kötöttem, hiszen csak egy klubban szeretnék játszani, ez pedig a Manchester United” – jelentette be Gary Neville.

Az 1975. február 18-án született játékos 1992. szeptember 16-án mutatkozott be a manchesteriek felnőtt csapatában a Torpedo Moszkva elleni UEFA Kupa-mérkőzésen. A hátvéd előtte a korosztályos csapat kapitányaként megnyerte az ifjúsági FA Kupát.

Gary Neville szerdán ünnepelte 34. születésnapját, vagyis szép ajándékot kapott klubjától a szerződés meghosszabbításával.

„Gary, Ryan (Giggs) és Paul (Scholes) számít a Manchester United lelkének. Örülünk annak, hogy Gary újabb egy évre írt alá  – jelentette ki a csapata menedzsere, Sir Alex Ferguson. – Gary igazi profi, tisztelem őt azért, hogy ilyen nagyszerűen kerekedett felül legutóbbi, súlyos sérülésén. Olyan jól játszik, mint korábban. Megérdemelte az új szerződést, örülünk, hogy továbbra is számíthatunk rá”.


Neville 2008 augusztusában súlyos bokasérülés szenvedett, egy évig nem léphetett pályára. A mostani szezonban 24 találkozón lépett pályára. Összesen 565 alkalommal húzta magára hivatalos mérkőzésen a Manchester United mezét, hét gólt szerzett. Kétszer Bajnokok Ligáját, hétszer Premier League-et, háromszor FA Kupát, egyszer-egyszer klub Világkupát, illetve klub-világbajnokságot, valamint angol Ligakupát nyert a csapat tagjaként.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu