Ganxsta: Barca, Hajós: inkább MU...

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 26. 18:41
Szakmáztunk már eleget, a SportHirado.hu ezúttal nem futballistát, nem volt bírót, és még csak nem is edzőt faggatott a szombaton 20.45-től kezdődő Bajnokok Ligája-fináléról. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar ismertségek miként látják a Barcelona-Manchester United szuperrangadó esélyeit. Sári "Splash" Évi a szerelmével szurkol majd, Horváth "Éden Hotel" Éva a megérzéseire hallgat, Hajós "Heti Hetes" András liverpooli szurkolóként az angol focit pártolja, míg Ganxsta "Döglégy" Zolee inkább a katalánok sikerét jövendöli.


Sári Évi: Én a Barcelonát választanám!
A Splash nevű együttes korábbi énekesnője, megannyi híres musical főszereplője, Sári Évi készséggel állt a SportHirado.hu rendelkezésére.
"Nem vagyok valami nagy fociőrült, de ha választanom kellene, akkor a spanyolokra, a Barcelonára szavaznék. Mivel a szerelmem (Kucsera Gábor 2-szeres világbajnok kajakozó - a szerk.) biztosan ott ül majd a tévé előtt, én is végigizgulhatom a találkozót. Örülök annak is, hogy Kassai Viktor vezeti a meccset, úgy hallottam egyébként is szeretik a magyar bírókat." 
Horváth Éva: Női megérzésem azt súgja, Barcelona!
Magyarország korábbi szépségkirálynője már lázasan készül az egyik reality show ma esti élő műsorára, de a felelősségteljes elfoglaltság mellett ránk is szakított némi időt.
"A fociról sok mindent nem tudok, viszont szívesen tippelek. Nem igazán követtem a dolgokat, női megérzésem azonban azt mondatja velem, hogy a Barcelona megnyeri a Bajnokok Ligája döntőjét."
Hajós András: Rooney megérdemelné...
Az ország egyik nagy nevettetője, Hajós András szintén elfoglalt ember, a zenész-megmondó éppen az egyik kereskedelmi csatorna vasárnap esti showműsorának felvételére igyekezett, amikor telefonvégre kaptuk.
"Nagyjából figyelemmel követtem a Bajnokok Ligáját. Azt hiszem, ez a Barcelona a valaha volt legjobb Barcelona, megkockáztatom, a valaha volt legjobb csapat. Öröm nézni a játékukat, egyszerűen képtelenség legyőzni őket. A Manchester picit izzadtságosabb focit játszik. Érdekes, de szerintem a nagy alázattal dolgozó Rooney megérdemelné, ha nyerne, és Messinek sem tenne feltétlenül rosszat, ha ezt a harcot most elbukná. Az MU védelmét két gólnál többel nem lehet megszórni, úgy gondolom, kevés gól, de annál nagyobb csata várható. Hozzáteszem, szerintem az első húsz percben minden eldőlhet. Tizenhárom évesen Liverpoolban tanultam, így Liverpool-szurkoló vagyok. Emiatt nem szurkolhatok a Manchester Unitednek, ugyanakkor az angol foci iránti tiszteletem miatt inkább nekik drukkolok. Meg a színészkedést sem szeretem. Tényleg, meg is kérdezem a tízéves fiamat, ő kinek szorít! Kassai Viktornak pedig örülök, igazán a vébé óta figyelem őt, nagyon szimpatikus, amit csinál és ahogyan bíráskodik."
Ganxsta Zolee: Döntetlen közeli, de Barca-siker!
Ganxsta Zolee ngyon örül a finn hokicsapat világbajnoki aranyának, így kicsit elkenődött, amikor a közelgő BL-döntő felől érdeklődtünk nála. Már csak azért is, mert pont nem láthatja az összecsapást. Viszont tőlünk tudta meg, hogy magyar főszereplője is lesz a döntőnek.
"Jééé, tényleg, Kassai vezeti a meccset?! Nagyon jó, végre odaértünk valahová. Innen is gratulálok neki! A döntőt meg pont nem látjuk, hiszen akkor száguldunk majd haza Szegedről, ahol a Kartellel koncertezünk egyet. Igazából egyik csapatnak sem szurkolok, számomra tulajdonképpen érdektelen finálé következik. Viszont véleményem az van. A Barca a legjobb csapat, a Manchester meg egy roppant taktikus, tudatos csapat Fergusonnak köszönhetően. Nem játszik olyan szépen, mint spanyol ellenfele, mégis eredményes. Döntetlen közeli eredményre számítok, miután a Barcelona elhódítja a kupát. Annak viszont kifejezetten örülnék, ha az NHL-t a Vancouver nyerné meg, mert ugyan az amcsiknál van a pénz, tizennyolc év után most már kanadai is győzhetne! (a Canucks már nagydöntős - a szerk.)"     

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vidics nem fél a barcelonai „színháztól"
Tisztában van vele Nemanja Vidics, hogy egy teljesen más mentalitással rendelkező Barcelonával találkozik a Manchester United vasárnap a Bajnokok Ligájában. A szerb szerint csapata elég koncentrált és fegyelmezett lesz ahhoz,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Feldühítette Fergusont, megjárja - videó
Láthatóan nem volt boldog Sir Alex Ferguson a Bajnokok Ligája döntőjét megelőző keddi sajtótájékoztatón, ahol bár próbált csendben elrendezni egy kis kellemetlenséget, a Telegraph mikrofonjai mindent rögzítettek. Az egyik...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BEK- és BL-kvíz - emlékszel?
Már csak a döntő van hátra a Bajnokok Ligája 2010-11-es kiírásából, és mivel készülhetnénk fel jobban a nagy eseményre, minthogy visszatekintünk az eddigi eseményekre, az elmúlt két évtizedre? A május 24-i húsz kérdés érintette...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bajnokok Ligája-kvíz – vágod?
Már csak a döntő van hátra a Bajnokok Ligája 2010-11-es kiírásából, és mivel készülhetnénk fel jobban a nagy eseményre, minthogy visszatekintünk az eddigi eseményekre? A húsz kérdés érinti a selejtezőket, de a csoportkört és az...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Figo a Barcelonának drukkol
Luis Figo annak ellenére a Barcelonáért szorít a Bajnokok Ligája-döntőben, hogy a katalán szurkolók közellensége lett, mikor 2000-ben a Real Madridhoz igazolt a klubtól....
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sztoicskov: sima BL-döntő vár a Barcára
A Real Madrid után újabb ellenfelet „talált meg” a futballvilág bolgár legendája, aki ezúttal sem titkolta el, bizony sima Barca-diadalt vár a BL-ben. Ha így lesz, akkor Hriszto Sztoicskov kedvenc klubja ül fel ismét az európai...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu