Galliani: Januárig várunk Hondával

Létrehozva: 2013. július 21. 12:51
Túl sokat kér a CSZKA Moszkva, így minden valószínűség szerint januárig vár Honda Keiszuke igazolásával az AC Milan – erről Adriano Galliani elnökhelyettes beszélt szombaton a Sky Sport Italiának.


„Hacsak nem érkezik külső beavatkozás egy szponzor részéről, akkor Honda csak januárban érkezik – kezdte nyilatkozatát az elöljáró, aki megindokolta a csúszást. – A játékos és tábora, így testvére is jelenleg Moszkvában tartózkodik, ahol a klubváltásról tárgyal, de csak azért, mert szerződése december 31-én lejár."

„A CSZKA egy tehetős klub, amely nagyon sok pénzt kért azért, hogy korábban elengedjék a játékost, így nehéz számunkra teljesíteni ezt a kívánságot, hacsak nem egy szponzor beszáll az üzletbe" – tette hozzá.

Ezt követően Robinho volt a téma, akinek kiadta az ukázt Galliani: „Szeretett volna visszatérni a Santoshoz, de nem volt lehetséges, így belement a szerződéshosszabításba, ami fizetése csökkentésével járt. Azt mondtam neki, hogy nem sokat tettél az elmúlt idényben, így lényegében egy új igazolás vagy, akinek bizonyítani kell."

Végül kijelentette, nem bánja, hogy lemaradtak Carlos Tévezről: „Ha most ő játszana itt, akkor Mario Balotelli nem..."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu