Gálhidi György lesz a DVTK új edzője

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 21. 16:34
A Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetői már meg is találták Sisa Tibor utódját. Dlusztus Imre ügyvezető elmondta, hogy sikerült megegyezni Gálhidi Györggyel, aki korábban sikeresen dolgozott a borsodi megyeszékhelyen, és az utóbbi időben Vietnámban edzősködött.


A DVTK-nál az utóbbi hetekben folyamatosan anyagi gondokról, tartozásokról hallani, nem véletlen, hogy az MLSZ is figyelmeztette őket: ha nem rendeződik a helyzet, pontlevonásra számíthatnak.

A bizonytalanság miatt Sisa Tibor, az idény közben érkező edző is bedobta a törülközőt, és bár a játékosok a végsőkig ragaszkodtak hozzá, még egy éjszakai busztúrát is bevállaltak, nem tudták rávenni az edzőt, hogy megváltoztassa döntését.

Az élet azonban nem állt meg Diósgyőrben, új edzőre volt szükség a csapatnál. A vezetők nem tétlenkedtek, Dlusztus Imre ügyvezető a boon.hu kérdésére már határozott válasszal szolgált az új szakvezető személyét illetően.
“Gálhidi Györggyel, aki Ománban tartózkodik, reggel beszéltem és átküldtem neki a szerződéstervezetet. Miskolcon korábban sikeres volt és nem titkolta, hogy szívesen tér vissza. Már csak a papírmunkák vannak hátra, remélem, hogy hétfőn már itt lesz.”

A szakvezető az elmúlt időszakban Vietnámban edzősködött. Gálhidivel információink szerint egyelőre fél évre kötnek szerződést a vezetők, a folytatásra majd a nyáron térnek vissza a felek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu